That 70's show

70-tals fest i helgen :) värmer upp med bilder på bara mig och V, kommer mer bilder senare idag när jag gått igenom dom!


Feel good music

http://www.youtube.com/watch?v=BCfa4m8p8Io


Morgonmys

Det är morgonmys på hög nivå i min säng just nu! Det är jag och tjockiskissen Selma<3


Look of the day

Jaha, kör en sån där dagens outfit!
Håret uppe i hästsvans, enkel sminkning med bara mascara! Fotograferade inne på toan på jobbet där det är bäst ljus haha!

På kroppen har jag: jeans från H&M, converse från turkiet, linne från gina tricot, kofta är det okänd härstamning på, och halsbandet fick jag av pappa för ett år sedan :)


Middag:


Uhuuuuuu

Sitter i skolan just nu, har föreläsning :) första föreläsningen om socialpsykologi! Ganska intressant faktiskt :) men kan inte uttala mig allt för mycket eftersom det inte riktigt kommit igång ännu :) dricker pucko gör jag också, är ju som jag är höhö!

Åker hem in 50 minuter typ, då ska jag göra köttbullar med stuvade makaroner eller kötbullar med potatis och brunsås! Kanon!


2 november

Sitter i soffan efter en lång härlig dusch, målar naglarna i en grymt fin orange färg samtidigt som jag kollar på ett gamalt avsnitt av Grey's Anatomy :)

Ska snart dra mig mot skolan för första lektionen av socialpsykologi :)

Hoppas alla får en bra dag!


1 november

Jaha, ännu en ny månad har börjat! Tiden går för snabbt just nu, det känns som att det var igår jag tog studenten och hade heeeeeela låånga livet framför mig...! (hoppas folk kan läsa sarkasm)
Iallafall, igår hade jag min andra tenta. Det gick...aa, låt oss prata om något annat!

Jag ligger just nu i sängen efter en dag med bara massa slapp, tvtittande och the sims-spelande!(ja jag spelar the sims, var inte så förvånade!) Imorgon är det åter till skolan för att börja på delkurs nummer tre inom psykologi, nämligen: socialpsykologi! Skriver mer imorgon om vad det hela handlar om :)

Nej, nu borde jag sov(som min karl har gjort sedan 1.5 timma tillbaka..allt verkar så fridfullt i hans drömvärld..). Pusd och godnatt på er!


RSS 2.0