Katten






Julgranen är äntligen klar!

Julgranen står fin här i vardagsrummet, tog dock en bild där det inte syns att stackarn lutar och är sne! Men men , det är ju jul trots allt!


21 december

Snart är det julafton, inte alls långt kvar! Bara några få dagar faktiskt. Har köpt alla julklappar förutom en, den som min kära lillebror Adrian ska få! Den ska jag köpa idag eller imorgon. Råkade köpa ännu en julklapp till Viktor, känner för att skämma bort honom! Annars är alla julklappar klara, till farmor, mamma, douglas, pappa, farfar, mormor, morfar, erica, viktor! Bara Adrian kvar som sagt.

Köpte även ett the idag, Kärlekste, hoppas att det smakar gottis! Luktar iaf helt ljuvligt! Det blir till att prova det innan jag åker till stallet idag. Efter det kommer jag att spendera kvällen med Viktor(?), hoppas på det iaf! Imorgon är det äntligen julavslutning! Tre långa, härliga veckor utan skola! Slappna av, njuta, åka skidor och ha det otroligt roligt tillsammans med nära och kära!

Puss på vintern!

Helgens firande:

Fredag: Vaknade upp hemma hos Viktor, fick frukost på sängen och åt sedan tårta med hans mamma! Senare på kvällen blev det middag på tumanhand här hemma hos mig. Vi förlovade oss, helt makalöst hur underbart det kändes att få ringen på mitt finger!

Lördag: Blev firad av mamma, mormor, morfar, jocke, linn och erica. Middag, efterrätt och lite annat smått och gott. Massa presenter! Mycket flytta hemifrån saker så som en vattenkokare, riskokare och fyra fina martiniglas. Fick även ett överkast till sängen, en ny snygg spegel och kuddöverdrag till prydnadskuddar som ska ligga på sängen. Fick även pengar! Spenderade sedan resten av kvällen tillsammans med viktor!

Söndag: Blev firad av pappa med familj, farmor, farfar, farbror, hans fru och viktor! Supergod mat och tårta! Fick där en par pjäxor, GALET NAJS!, ett par reebok easy tone(skor) och en riktigt snygg klocka från Jet Set.

Orkar inte ta bilder på allt, lev med det!

Puss och godnatt!

Två dagar kvar till jullov!


Bokat och klart,



Den 27 december drar jag till Sälen för att fira nyår tillsammans med pojkvän och hans familj! Det kommer bli super!


Förlovning

Igår, den 17 december, förlovade jag mig med viktor! Min fina underbara pojkvän, världens bästa kille! Puss på det!


December

1 dag kvar tills jag fyller år. 1 dag kvar till d-dagen. 9 dagar kvar till julafton. 12 dagar kvar tills jag åker till sälen och firar nyår med pojkvän och hans familj! ÅKA SKIDOR, som jag längtar!
Nu för tiden sitter jag mest med näsan ner i datorn, pluggar nästan hela tiden. Försöker spendera tid tillsammans med kompisar och viktor också förstås! Men det är inte lätt att hitta tiden. Aaa just de, har klippt av mig allt hår också! Det blev nog totalt 1 dm som klipptes bort, det är galet skönt att slippa allt trassel!

Före:

Efter:


Viktor har haft en envis förkylning den senaste veckan dessutom(killar + sjukdomar = döende!), tycker lite smått synd om honom men i söndags tog han fasen hem priset! Han går runt och jämrar sig heeeeela dagen, han kände sig sååååå sjuk och helt ihjäl! Han tog febern....37.5 grad. Var tvungen att skratta lite åt honom faktiskt! Klart man kan känna sig dålig även fast man inte har feber, men på honom lät det som att han hade 42 grader och var döende! Men det är mysigt att ta hand om honom, och spela med lite. Göra te, klia honom på ryggen, pussa honom på pannan och berätta att jag älskar honom jättemycket även fast han hostar upp slembollar lika stora som min katt! Charmigt!


Receptionen

Dagens arbete:

  • Sitta i receptionen
  • Hjälpa Camilla med InDesign
  • Gå på ett event med en mediebyrå


    Bör inte vara allt för svårt att få det avklarat! Tar min kopp med varm choklad och arbetar nu då!


  • Dagens arbete:

    Som dom flesta vet(iaf för er som har mig på facebook) så är jag uppe i Stockholm på praktik, på ett företag som heter Projectplace. Här jobbar min pappa som Sales Development Manager. Jag är på deras marknadsavdelning. Provar på allt som finns på en marknadsavdelning. Dagens arbete blev att ta fram en bild som de ska använda och skicka ut i sitt nyhetsbrev till ca 150 000 personer. Dom ville ha den lite "juligare" än vad den var nu eftersom det är december! Jag är ganska nöjd med det färdiga resultatet, och det hoppas jag även att hon som jag gör den till är!
    Före såg den ut såhär:


    Det färdiga resultatet:


    RSS 2.0