Vemdalen, here I come!

Nu är det bara duschen som väntar sedan bär det av till Vemdalen! Taggad till 1000, ska bli så härligt att få åka skidor. Kan inte tänka mig att det var två år sedan sist..Idag fyller även min söta lillebror Douglas hela 4 år. Tiden går fort! Så vi firade honom lite smått nu på morgonen och sen blir det mer när vi kommer fram till Vemdalen :) Inte den bästa bilden men det får duga!




Jag saknar redan min tuss, helt sjukt! Vi sågs senast igår..hm, det är väl så det är att vara kär! Jag älskar dig gubben <3

Nej duscha var det! Jag ska inte fastna här framför datorn som en viss annan person brukar göra..lite Alfons Åberg över dig älskling, "nej jag ska bara..." *tre timmar senare* "nej men man kanske ska göra det jag sa att jag skulle göra för 30 år sedan!"

MORSNING KORSNING!

Snart bär det av!

Är snart färdigpackad, det enda som fattas är att ipoden ska bli färdigladdad! Jag är taggad till 1000 för en vecka i Vemdalen, åka skidor hela dagarna! Min väska är helt enorm, jag är sexig i skidbrillor och vädret är helt underbart! I LIKE!




Världens underbaraste människa,

det är du, min fina Viktor Westergren! Du gör mig så otroligt lycklig och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dig! Hos dig är jag stark och klarar allt. Jag älskar dig <3

Vårkänslor!

Jag börjar få grymma vårkänslor just nu alltså, funderar på om jag ska kasta om i min design kanske. Få in en ny header som det bara skriker vår om!? Det skulle sitta fint, men innan jag drar igång det projektet så ska jag fixa viktors header eftersom jag har såna grymma photoshopskills...hrmpf *hosthost*

Jag får fundera ett tag på hur jag ska göra med bloggen, antingen blir det riktigt najs eller så kommer det bli katastrof..jag hoppas på det förstnämnda.

Nu är det sovdags! NATTI!

Kastar in några bilder(egenfotade!) som ger mig pirr i magen, och vårkänslor!

 

 


Underkläder

Jag: Jag har mina nya underkläder på mig idag! *ler stolt*
Emelie: Ooooh!
Madde: Mmmm..spännande!

Spännande, fint ordval måste jag säga :D

Söndagsångest..

Åter igen är det söndag och min ångest blir bara värre och värre. Just nu känns det som om jag inte räcker till för alla som finns runt omkring mig..speciellt inte för min gamla tjejkompisar. Dom som verkligen försöker hålla kontakten, och hur lyckas jag med det? Inte så värst vidare som vanligt. Jag är aldrig hemma eller har annat för mig så fort dom försöker hitta på något med mig. Dålig människa jag är! Jag träffar min pappa+familj sex dagar i månaden, det får ju inte mig att må bättre heller! Jag hatar söndagar, jag hatar ångest, jag hatar att jag inte räcker till! Hur ska det här sluta? Idag grät jag för första gången på..(30 sekunders betänketid)..3 månader. Jag grät, och det tog inte slut. Jag mår riktigt uruselt. Deprimerad. 


HÄR VAR DET MUNTERT! 

Mannen min,

han borde ha lärt sig vid det här laget att man inte kan skicka vilka bilder som helst till mig! Rätt var det är så hittar jag dem och sen så postas dem på min blogg..WATCH AND LEARN BABY! Alltså..du..håret är ju inte direkt det positivaste på den här bilden..men du har iaf inte på dig den där hemska jackan..tröjan..ja vad det nu är! :D

Men vad jag egentligen ville säga är att jag älskar dig av hela mitt hjärta! Du är mitt allt, mitt liv, och jag tänker inte släppa dig! Du är min!

Fick nyss veta att jag inte kommer träffa honom ikväll heller! KUL!


Pappa och jag..

Pappa: Glasögonorm!
Jag: Men pappa det är du också..
Pappa: Ja men jag behöver inte ha på mig mina lika mycket..
Jag: Nej, men du är ju fortfarande glasögonorm för det..
Pappa: Nej! Och jag är snyggare!
Jag: Nej..
Pappa: Nej..det har du ju faktiskt rätt i! Jag är MYCKET snyggare! Visst känns det skönt att du har rätt för en gångs skull?

Han älskar mig.

Vädret<3

Sitter just i detta nu ute på våran lilla veranda(och då menar jag LILLA!). Det enda som får plats här just nu är en soffa och ett bord haha, men det är lika mysigt för de! Solen gick precis i moln, och det började blås. KALLT! Innan det så sken solen och man scheeekte som tusan! Viktor gjorde nyss en fickringning till mig, jag svarade..allt som hördes var att telefonen skrapades mot fickan hahaha. Klantigt! Nej, nu ska jag kliva in för det börjar bli kallt faktiskt! :(



Eclipse

Kollade nyss min klasskompis blogg, såg att hon hittat trailern för tredje filmen i The Twilight Saga. Eclipse. Ehehehehehe!

http://eclipsethemovie.com/


Tidsfördriv


1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - 52 kr!
2. Har du haft sex den närmsta veckan? - japp!
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - douglas haha, fint sällskap!
4. Hur lång är du? - 1.75..kanske någon cm hit eller dit
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - Jag tror att det var John Tucker must die
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - Bra haha!;) tack älskling:D nu ska jag sova, hörs imorn:) godnatt sov gott, älskar dig! Puss:)<3<3
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - beror på
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - skilda
9. När såg du senast din mamma? - Igår
10. Är du kär? -  Nej!? :o
11. Veckans babe? - Helt klart älskling i sina arbetskläder! 
12. När vaknade du idag? -
  09.55!
13. Vilken är din favoritplats? - sängen, helst bredvid viktor!
14. Vilken plats föredrar du minst? - SJUKHUSET!
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - Det vet jag inte!
16. Hur stor är din säng? -  hos mamma 1.60, hos pappa 1.40
17. Vad sover du i? - trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? - 4a
19. Var bor du? - Eskilstuna/Stockholm
20. Tycker du om kinamat? - Japp!
21. Tycker du om kaffe? - noooooo!
22. Vad dricker du helst till frukost? - mjölk!
23. Kan du spela poker? - haha, nja!
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? - ja
25. Vill du ha barn? - ohja! jag är en familjemänniska, så det vore konstigt om jag inte ville..
26. Kan du några andra språk än svenska? - engelska, några ord på finska, några ord på spanska..
27. Har du någonsin åkt ambulans? - nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - hav!
30. Äger du värdefulla smycken? - ja
31. Kan du rulla med tungan? - yes
32. Vem är den roligaste människan du känner? - bollan, och pappa!
33. Vad har du för ringsignal? - calleth you, cometh I - The Ark
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - ja
35. Vad har du närmast dig just nu som är svart? - min dator, min mobil, pappas tröja, min väska, mina byxor, mina strumpor, mina glasögon!
36. Kan du byta olja på bilen? - hahaha..hm..kanske!
37. Vilken var den senaste boken du läste? - Karriär och köksbesvär - Sophie Kinsella
38. Dansar du i bilen? - japp! speciellt i Javes discobil! BEA!
39. Brukar du duscha ensam? - ja, har aldrig fått chansen att duscha med viktor! MEN DET KOMMER! :D
40. Piercing? - har haft
41. Har du någon tatuering? - nej, men den kommer på påsklovet hoppas jag!
42. Har du provat droger? - nope
43  Rökt eller snusat? - prövat ja, men gör det inte
44. Har du pojkvän eller flickvän? - jaaaaaa!
45. Vad är ditt mobil nummer? - de du!
46. Vad ska du göra ikväll? - kolla finalen av melo, sakna viktor, äta hemmagjorda hamburgare..sova!
47. Har du några syskon? - ja, tre stycken faktiskt!


Dag 7

Japp, dag 7 tillsammans med den här underbara huvudvärken! En hel vecka har jag stått ut med den, och nu klarar jag inte mycket längre! Idag är den värre än någonsin och jag är halvt nerdrogad. Mamma säger: Nej vi kan inte ringa vårdcentralen pga lite huvudvärk.
Jag skulle vilja se henne gå runt med den här huvudvärken i 7 dagar, hon skulle ringa samma dag hon fått den!

Jag ger upp.

If today was your last day..

Jaja, här var det aktivt! Har inte bloggat om något vettigt på ett antal dagar, förra torsdagen eller något sånt. Jag har inte så mycket att skriva helt enkelt. Mitt liv kretsar just nu runt skolan, träning, familj(viktor inräknad!) och mina kompisar! Svårare än så är det inte, det gäller att kunna prioritera, och just nu prioriterar jag bort bloggen! Jag har försökt att ta tag i det här med plugget nu. Köra på som fan de sista tre månaderna innan sommarlovet, och hoppas på riktigt bra betyg! Ikväll har jag planerat att göra klart tre uppgifter och plugga naturkunskap samt skicka in en fotouppgift. Det känns som ett bra mål, för jag vet att jag kan.

Har haft en sprängande huvudvärk nu i fyra dagars tid. Det börjar ta på mina krafter..jag dricker vatten, använder mina glasögon, jag sover som jag ska, jag äter som jag ska, jag tränar, jag är pigg i övrigt. Sjukt irriterande. Jag tar en ipren, det verkar, den går ur..huvudvärken är tillbaka. Hade nyss så ont så jag var tvungen att ta en av mammas värktabletter som det är egentligen är BIG NO NO! för mig att ta...det är stabilt!

Nej nu ska jag plugga! Have a nice night.

Live each moment like it's your last - Det tycker jag låter helt fantastiskt!

Det finns ingen annan, det är bara du!

Jag älskar dig viktor <3

Fredagsmys

Äntligen är det fredag! Jag har grymt ont i mina stackars armar efter dubbelpasset tillsammans med Madelene och Anki igår! Helt sjukt...men det var grymt roligt! Samma sak nästa vecka? Självklart! Afron var lite svår att hänga med i, men för att vara första gången så är jag nöjd! Bodycombaten var också lite svår, men när man väl kom in i det då jäklar! Jag kommer ha så ont i mina armar och axlar imorgon när träningsvärken kommer smygande..! Känner redan nu hur det tar emot att lyfta min högra arm, men JAG GILLAR DET! Så nu kör vi stenhårt på det här fram till sommaren så får jag kanske någorlunda form på min kropp!

Ikväll blir det förhoppningsvis mys tillsammans med världens finaste Viktor, jag är på riktigt myshumör. Bara ligga där i hans famn och höra hans andetag..underbart! Jag älskar känslan av att känna sin älskades närhet!






http://mysfredag.se

Schoooooooooooooool!

Vi sitter här och skriker på varandra var vi ska äta någonstans, det är superäcklig mat i skolan! Eller aa, vi vet ju inte riktigt vad det är för något men vi vågar inte chansa! Så var ska vi äta? Det är frågan..shit vi kommer rulla fram när vi slutar gymnasiet! Och nu kom vi alla i klassen fram till att det blir Phoenix, vi kommer bli feta hela högen! Långbord på Phoenix here we come!

IMORGON ska jag träna med Anki och Madde, förhoppnings dubblapass! Bodycombat och något mer som jag inte riktigt har koll på vad det är haha, fan vad härligt! Jag ska köra skiten ur mig! Sen ska jag vara extremt död på fredag och bara ligga och dega, eller så kanske jag kör ett spinningpass då? Hmmmmmm..

Nej nu börjar jag flumig, det är inte okej!

Viktnoja..

Just nu har jag viktnoja, en sån fruktansvärd viktnoja! Jag måste verkligen gå ner i vikt och börja träna..det här går inte! Jag kan fan inte se ut såhär längre, it looks like shit! Min kropp, fy fan. Usch dåligt självförtroende AB! Dessutom har jag någon tvångstanke över att jag inte får väga mer än min pojkvän..aa, det spåret ska vi inte ens gå in på för då blir jag bara mer deprimerad. Fatta hur jag kommer se ut bredvid honom i sommar, förjävligt! Jag vill inte ens tänka tanken..jag typ "hej tjockis" och han bah "hej jag är i princip bara muskler". S.K.I.T!

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och min kropp, det här går inte.

RSS 2.0