Valborg

Har inte skrivit på hela veckan, jag har ingen ork. En sån där bloggsvaka. Idag är det valborg, alla kommer supa sig fulla och många småflickor/pojkar kommer att ha sin alkoholdebut. Tycker synd om dem.

Kvällen kommer att spenderas hos boyfriend med familj! Middag står på listan, och så ska jag se till så att Viktor inte är allt för virrig när det kommer till packandet av tävlingsgrejer.

Puss på det!

Söndagen den 25/4 2010

Dåligt av mig att inte blogga på heeeeeela långa helgen. Jag har haft en toppen helg...det är min ursäkt! Laddar nog upp lite bilder senare ikväll, vilket jag även hoppas att Viktor gör för han har fler. hihi.

Nu ska mor min betala räkningar.

Puss!

Loooooove, loooove, loooove

Jag kan verkligen inte låta bli att le varje gång jag ser det här på Viktors facebook! Jag älskar dig så otroligt mycket Viktor, det finns bara du för mig.


Min min min min min<3


All these things I hate...

Har grym svaka just nu. Orka.

Ibland orkar man bara inte bry sig...

Har legat i badet från klockan sju..hur skönt som helst. Nu tänker jag sluta bry mig och kolla på tv...

Hejs!


Snuttan, we're in this together!



Min och Nadjas låt när vi var sådär fint emo..och allmänt gulliga. Puss på det iaf!


Smile!

Idag har varit en helt awesome dag faktiskt! Började med multimedia,  Gjorde som vanligt inte ett skit(man ska ju inte behöva överanstränga sig?) förutom att säga till min manliga lärare: Får du upp den? Vi pratade om min hemsida vars länk inte fungerade...Sedan håltimma, under den håltimman hade jag min första körlektion. Gick helt underbart bra! Kunde verkligen inte ha gått bättre. Skröt lite om att Viktor Westergren är MIN pojkvän för körskoleläraren Magnus som pratade om en kille som körde grymt bra som är från Kvicksund.
jag - Menar du Viktor Westergren?
magnus - ja, känner du honom?
jag - tjaaa, han är ju min pojkvän...höhö.
magnus - nej men se på den, han är helt grym på att köra!

Snacka om att mitt flickvänshjärta svämmade över av stolthet över min lilla groda <3
Iaf, körlektionen gick awesome! Har riskettan på fredag 13.00 till 16.00. Ska även passa på att boka min halkkörning då! Sedan fick jag vänta någon timma på nästa lektion, Mediekommunikation. Skrev lite på en enskild uppgift som skulle in i det ämnet, sedan klockan 15.00 började den lektionen. Jag, Bollan och Madde hade redovisning. Gick bra, kunde ha gått bättre. Jag underpresterade i jämförelse med vanliga fall..fail.

Har även varit och köpt färg och grejer till mitt nya rum, så nu till helgen drar jag och tussen min igång med att måla tak och fundera ut hur vi ska göra med alla kablar och slangar och skit som ligger där inne. Perfekt! Vi börjar helgen uppe i Stockholm och åker hem igen på lördagen, sedan drar arbetet igång! AWESOME!

Shit vad jag använder ordet awesome. Jag gillar det, awesome. Det klingar fint i huvudet och rullar najs på tungan!

AWESOME!


Student 2010

Kom på mig själv igår kväll med att tänka på att en stor del av mina kompisar tar studenten i år. Om mindre än två månader. Inte okej. Det som är minst okej är att två av mina bästa kompisar flyttar ifrån mig. Nadja och Emelie, känn er träffade. Emelie drar till USA och är borta i 13 månader..Nadja flyttar upp till Borlänge, och blir kvar där. Nej usch, jag blir gråtfärdig bara av tanken...

Kommer sakna mina fina tjejer! Det är helt galet att dom försvinner ifrån mig, bara poff. Och resten kommer dra iväg och plugga på annan ort. Hur ska det här gå?


Back in the good old days

Back in the good old days
Den här musiken(länken ovanför är en spellista till spotify) var vad jag lyssnade på för inte allt många år sedan, när jag såg ut såhär:
Vilka minnen som kommer fram i huvudet på mig!



Eller såhär,


Stockholm, ستوكهولم, Tukholma, Estocolmo, Στοκχόλμη

Japp som ni ser här ovanför så är det Stockholm som gäller för mig den här helgen! Språken som Stockholm är skriver på(ska vara) arabiska, finska, spanska och grekiska!

Jaha! Igår spenderade jag hela kvällen framför datorn, pluggade järnet! Skrev klart och lämnde in både min engelska argumenterande och min svenska filmanalys. Det känns bra. Idag hade jag tänkt ta mig igenom några uppgifter från textkommunikationen, men jag har ingen ork till det faktiskt. Var så pass duktig igår så jag tänker ta en ledig dag!

Pappa är duktig och leker snickare på övervåningen, han sätter in ett nytt fönster vid balkongen! Blir asnajs! Pappa tyckte att Viktor borde vara här eftersom han går bygg..höhö. En liten konversation mellan mig och min far:
Vi lyfter tillsammans upp fönstret för trappan när pappa spottar ur sig,
Var fan har du snickarn när man behöver honom!?
Jag: jaaa..han är på väg till Gävle..
Pappa: Jaha! Där gör han ju en jävla nytta!

Nej nu vill grabbarna ha fika så då lär jag ju fixa det till dom!

Seee yaaaa!

Vad ska du bli när du blir stor?

Jag är en människa som gärna vill ha allt planerat. Och då menar jag verkligen planerat! Jag kan tyvärr inte vara allt för spontan av mig. Så även fast jag har nu ett år kvar av gymnasiet, så sitter jag och tänker på högskola. Min mamma ställde mig frågan igår: Jaha jessica, vad vill du bli när du blir stor? Jag är 18 år, har i princip hela livet framför mig, älskar att vara bland människor, är supersocial och älskar barn! För mig så kommer familj före allt annat, det finns självklart undantag. Men 9 av 10 gånger så kommer min familj före alla andra.
Nej, nu kom jag ifrån ämnet! Utbildning var det ja... Jag vill verkligen inte(och då menar jag verkligen INTE!) bli kvar här i Eskilstuna/Västerås och plugga på MDH(Mälardalens högskola). Nej tack!
Jag vill iväg och plugga. Lund, Umeå, Båstad, Kalmar, Malmö, Uppsala! Det finns så många ställen att plugga på! Kanske några år utomlands? Vad vet jag? Lund har alltid varit en dröm för mig, hur coolt vore inte det? Att flytta till en riktig universitetsstad? Bo i en studentlägenhet, träffa massor med människor och bara leva livet!
Men samtidigt har jag ett liv just nu. Men hur kommer det se ut om ett år? Kommer jag och Viktor fortfarande vara ett par? Kommer jag fortfarande tänka på samma sätt som jag gör nu?

Alla säger bara: Men herregud, det är ett helt år kvar innan du behöver bestämma dig!
Ja, det är ett år. Men det året kommer att gå så sjukt snabbt så sedan kommer jag att sitta där med skägget i brevlådan och vet inte vart jag ska ta vägen. Vart ska jag ta vägen...?





Om ett år tar jag studenten. Vad händer sen? Plugga direkt till hösten, jobba ett år och börja plugga året därpå? Lumpen? Au Pair i USA/England? Jobba flera år, plugga när jag blir äldre? Kanske dra på en barutbildning och bli kvar utomlands? Var finns min framtid? Tillsammans med vem finns min framtid? Finns det en framtid? Är den bra eller dålig? Vad kommer hända med mig? Vilka kommer jag ha kvar kontakten med? Kommer jag välja rätt utbildning? Kommer jag få ett jobb? Kommer jag bilda familj med en som verkligen älskar mig? Kommer jag dö lycklig? Det är så många frågor om framtiden som går runt och runt i mitt huvud just nu.
Varför får man mer att tänka på, mer att besluta och mer ansvar när man blir äldre? Jag vill vara "barn" ett liiiiitet tag till!


"Här var det muntert...."

Idétorka när det gäller bloggandet idag. Skriver imorgon. Dööööööött!


Grattis på min fina Emelie som fyller hela 18 år idag! Hoppas du har haft en toppen kväll! Puss!


Hello, my name is Jessica and I have a 'join group'-problem

Som alla mina närmsta vänner vet...så är jag beroende av att gå med i grupper på facebook. Att bli ett fan är ett litet beroende också. Jag nådde max i antalet grupper man kan vara medlem i...det kändes sådär när den här grejen ovan kom upp på min skärm.

Så just i detta nu så sitter jag faktiskt och rensar bland mina grupper. Men det jobbiga är, att det var 300 stycken och att i princip alla stämmer så jävla bra! Jag vill inte gå ur dom! Än så länge har jag kommit ner till 280, vilket är en bra början! Men det är för många som stämmer..sen finns det ju självklart dom lite oseriösa så som "Jag hatar sekunderna innan jag springer in i en kamel" eller "Vi som hatar när någon springer förbi och kastar en tvättmaskin på en!!". Dom är faktiskt bara roliga! Så just nu sitter jag och rensar. Var glada för det! Men det kommer säkert bli så att jag blir medlem i nya grupper nu när jag har plats...hehe.

Fail Kissies...fail!

Ibland kan jag inte motstå att gå in och läsa på hennes blogg. Hon är grymt patetisk den här tjejen, inte nog med det. Hon redigerar varenda bild på sig själv. Och inte fan är det snyggt iallafall! Tjejen kanske ska lära sig använda photoshop ordentligt innan hon sätter igång att redigera sig själv.






I don't care if it's 5 minutes or a whole night, I just want to see you

Vädret idag alltså! LOVELY!
Har spenderat min eftermiddag och kväll tillsammans med Viktor. Vi har meckat bil...........eller han iaf. Jag kollade på. Kom med dåliga förslag, och bad honom att inte använda allt för mycket våld när han drog och skruvade. Stackarn, han kommer aldrig mer vilja ha med mig när han ska mecka. Jag står mest där som ett fån och försöker namnge saker som jag känner igen och kanske, bara kanske, minns namnet på. Kom ihåg ett väldigt jobbigt ord som jag lärde mig av Jimmy för några år sedan. Oxidera(hur det nu stavas). DE NI!
Efter ett tag så kände jag att det blev kallt, så jag tog min röv och gick in. Hittade Linus(Viktors lillebror) på övervåningen, han läste KALLE ANKA POCKET! Awesome!, tänkte jag..tog en och la mig i soffan mittemot och började läsa. Åsa kommer hem, ropar "hallå!?"...varken jag eller Linus svarar för vi är så inne i serierna hahah. Tillslut så kom Viktor in och hittade oss i sofforna, han skrattade åt mig , det gjorde även Åsa när hon kom upp och såg mig och Linus ligga i varsin soffa med en pocketbok i högsta hugg. Dumt det måste sett ut. Viktor frågade lite gulligt om han kunde duscha hos mig eftersom dom inte har varmvatten hemma. Klart han fick det! Han skulle även cykla in till stan imorgon så jag ska släpa på en av hans väskor för annars får han inte med sig grejerna som han behöver till skolan, buhu sadface! Nej men aa, som den underbara flickvän som jag är så sa jag att självklart kunde jag ta hans väska på bussen! DUKTIGT AV MIG! Två bilder som får visa dagen,


Just nu sitter jag och laddar in massa ny musik på min Ipod, som inte har brukats speciellt mycket dem senaste veckorna. Har mest legat på mitt skrivbord och samlat damm. Men nu jävlar! Frågan är bara....var fan är mina hörlurar!? Fan...kanske är dags att leta upp dom!

Puss på er!

Nej men titta, solen skiner!

Härligt väder måste jag säga! Kom hem för inte så många minuter sedan, sitter nu på trappen och steker i solen! Kan sitter som vanligt bredvid och scheteker med mig. Här blir det väl plugg i en timma, måste skriva klart svenskan och engelskan! Eller engelskan är första prio eftersom den ska vara klar imorgon. Svenskan först på fredag(?). En översättning på min agrumenterande text om Sveriges rättsystem står just nu högst upp alltså. Hoppas på att Viktor tittar förbi här senare, ser nu på klockan att han har slutat. Hoppas på det bästa!

Nej, plugga var det. Wish me luck.

Peace på er godingar!


Som sagt,

Jag gillar den här låten till tusen! 
Lasse Lindh - Du behöver aldrig mer vara rädd


Du behöver aldrig mer vara rädd

Fin rubrik, Lasse Lindh. Gillar den låten till tusen!

Sitter just i detta nu i skolan. Jag har en lektion idag, känns lite onödigt att vara här. Men jag överlever. Vaknade imorse med en klump i magen...finns många anledningar till att den finns där. En av dem är att jag fick psykbryt igår och det gick ut över min kära pojkvän. Ångrar det så fruktansvärt mycket. Hade problem att somna inatt, men somnade iaf tillslut och tog mig upp till skolan. Behöver verkligen träffa honom idag(hör du det viktor!? jag behöver verkligen träffa dig!)

Jag är megafail idag dessutom, det var superfint väder hemma i Kvicksund. Tog på mig pumps och solbrillor..fail. Inne i Eskilstuna finns det ingen sol, och nu fryser jag om mina stackars fötter. Så vid klockan 10 kommer jag springa och köpa ett par nya skor, och SOM JAG LÄNGTAR! Skor, skor, skor, skor<3 Jag har en väldigt bra anledning till att köpa ett par skor nu, så då tänker jag fan köpa ett par skor!

Dessa snyggingar från Din Sko(249kr) blir det:


Idétorka

No one's gonna love you more than I do...

Gripsholmsviken

Första dagen på jobbet är avklarad. Klev upp vid 7 imorse och klädde på mig och väntade på att Nadja skulle komma och hämta mig vid halv 8. Sedan in till stan för att hämta Johanna och sedan vidare mot jobbet. Började med att stämpla in för första gången i hela mitt liv, fast..det var Nadja som gjorde allt åt mig så jag har fortfarande inte gjort det. Fick min otroligt snygga jobbtröja, träffade lite av personalen. Käkade sedan frukost tillsammans med Nadja och Bea. Bea jobbade jag för övrigt tillsammans med hela dagen. Vi jobbade på som tusan från klockan 10(halv 11) till halv 3, då var det lunch. Sedan efter det så jobbade vi en timma till och sedan stämplade vi ut för att åka hem. Jag har städat, bäddat och diskat idag. Det känns kan jag säga er, ingen dans på rosor det här inte. Ont i ben och axlar, men det är värt det! Trevliga människor jag jobbar tillsammans med så jag tror att jag överlever en sommar där ;) Nu ska jag slänga mig i duschen, skulle egentligen gjort det imorse men vaknade som sagt 7 så jag hann inte.




Puss på er!


Ett gott skratt förlänger livet



Som jag skrattade när jag fick det här logginlägget på min facebook. Jag råkade(FAKTISKT) göra ett fint sugmärke på Viktor, sen mobbade hela hans klass honom. Så dem som jag är kompis med på facebook kunde inte låta bli att påpeka det heller! Men som sagt, ett gott skratt förlänger livet! Och som jag skrattade! Det gjorde nog säkert alla andra som såg detta också haha. Jag älskar dig Viktor <3


Den här dagen hade ju mycket att erbjuda....eeeeeeh.

Japp..jag har legat i sängen hela dagen. Otroligt roligt! Jag som älskar min säng i vanliga fall..jag hatar den! Jag har aldrig hatat den här sängen så mycket som nu...(och när man har sex, den låter för jävla mycket då alltså!) Jag har verkligen varit den mest lata och osociala människan som går i ett par skor idag...och jag har inte ens haft ett par skor på mig idag! Hur illa är inte det!? Jag har helt seriöst mått psykiskt dåligt idag bara för att jag inte har haft något att göra idag, men förhoppningsvis blir det ändring på det alldeles strax för jag såg att min fina Bollish hade kommenterat att hon var min granne inatt. Så jag borde kanske knalla över dit och hälsa på!


Såhär het är man efter en dag i sängen, har enbart sett dagsljus genom fönstret. Och datorn..men det är ju inte dagsljus..det är bara..ljus.




Weekend

Äntligen är det helg! Sista helgen innan skolan börjar igen, får se vad denna lördag har att erbjuda. Imorgon ska jag iaf ha min första jobbdag, det är lite pirrigt! Men kul ska det bli. Gårdagen spenderade jag tillsammans med Viktor och vi var inne i stan och kollade på när Clean Eternity spelade i Rockkarusellen, tyvärr gick dom inte vidare men det var en grymt bra spelning av dem!

Det märks att jag och Viktor har kommit en bit in i vårat förhållande, för vi vågar visa våra sanna mongo-sidor. Och då menar jag verkligen mongo. Många av mina nära vänner vet hur jag blir när jag drar igång, och Viktor har inte sett mitt riktigt sanna jag ännu. Men det kommer! Sakta men säkert så släpper man på spärrarna ju längre man kommer in i sitt förhållande. När man känner sig mer och mer "hemma" tillsammans med sin flick/pojkvän så vågar man bjuda på sig själv mer och mer. Så som jag och Viktor är idag tillsammans, så skulle vi aldrig har vågat göra i början av vårat förhållande. Det är vad jag skulle säga, AWESOME!



Nu sitter jag här, förkyld och jävlig och väntar på bättre tider. Bjuder på en bild bara för det också. Ska kolla vidare på ett ganska spännande program på Animal Planet HD.

Puss på er!


Lösaktigt

Bilder från kvällen igår. Tackar mina fina tjejer! Fler bilder hittas på min facebook under "2010!".












"Puffa Viktor"

Fick många frågor denna kväll om hur det hela började med Viktor. Jag kan ärligt säga att jag började "stöta" på honom via facebook. Stolt är jag över det också! Jag klickade lite oskyldigt på "Puffa Viktor" och sedan var det gjort, jag ångrar det inte för en sekund! Han är mitt liv, mitt allt! <3

Maskinen, taxi Emelie, lyckat, misslyckat

Kom precis hem från en misslyckad, men samtidigt så sjukt lyckad kväll! Förkrök här hemma hos mig, mycket skratt. Proppat på Nybron, gick till Harrys, det var ganska dödfött. Vi satt på Harrys i en timma och lyssnar på en ganska skön kille som sjöng och drog dåliga skämt. Dem flesta att kände att det var dags att åka hem. Sååå sagt och gjort satte sig jag, Emelie, Madde och Mathilda i Taxi Emelies bil....och körde till DONKEN! Där blev det hamburgare och glass! GRYMT GOTT! Dunkade Maskinen hela vägen dit, hela vägen hem..ja det var mycket dunka! Snodde även min kära pojkväns kamera så bilderna som ligger på den från ikväll kommer upp imorgon, eller när jag nu träffar honom.



Nu behöver jag sömn, GOD NATT!


Den snurrar i min skalle (8)

Ikväll nalkas det utgång med mina otroligt sexiga och vackra tjejer! Jag är sjukt taggad och sitter redan och förkrökar lite för mig själv eftersom dem flesta är sena(vilket inte är ovanligt...).


Ses i dimman och skål på er!


All you need is love

En sån där dum lista från facebook, många saker är överdrivna men det finns sånt som verkligen stämmer.

18. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan
20. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr
23. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad
26. Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland
29. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne
37. Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne
44. Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord
45. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta. Tro mig!


http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?v=info&ref=search&gid=369993456217

Oh darling I wish you were here

Jag har fastnat för en låt. Med ett band som jag tycker är riktigt dåliga. Deras andra låtar har inget sammanhang, och deras största hit är nog bland det sämsta jag har hört. Ja, jag pratar om Owl City. Deras låt Vanilla Twilight..den är speciell! Och det är Ylva jag antingen ska tacka eller döda för att jag lyssnar på den låten. Kanske inte den bästa musiken, men den här låten(i jämförelse med deras andra låtar) har en sammanhängande text.




The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

I'll find repose in new ways
Though I haven't slept in two days
'Cause cold nostalgia
Chills me to the bone

But drenched in vanilla twilight
I'll sit on the front porch all night
Waist-deep in thought because
When I think of you I don't feel so alone

I don't feel so alone, I don't feel so alone

As many times as I blink
I'll think of you tonight
I'll think of you tonight

When violet eyes get brighter
And heavy wings grow lighter
I'll taste the sky and feel alive again

And I'll forget the world that I knew
But I swear I won't forget you
Oh, if my voice could reach
Back through the past
I'd whisper in your ear
Oh darling, I wish you were here

I'm not leaving now

My love is real
I always have, and always will
Be close to you
If you let me to
I'll do whatever you please, boy I'm down on bending knees
Say you feeling it like me
Can't you feel it honestly?


Troubled mind

Jag har aldrig varit den där svartsjuka typen när det kommer till min/mina pojkvän/ex. Jag har alltid varit sådär..lugn när det kommer till att min kille umgås med tjejer. Men nu av någon lustig anledning, när jag är tillsammans med Viktor, så är det på ett helt annat sätt. Jag har alltid haft problem med svartsjuka typer, och så är jag på väg att bli den typen som jag alltid har hatat så otroligt mycket! Svartsjuka är verkligen något som förstör ett förhållande, för det innebär att man inte litar på varandra. Jag litar på Viktor till 100 %, men ändå känner jag såhär. Normalt? Knappast. Någon som har svar på hur jag känner just nu? Jag känner mig bara dummare och dummare för varje rad jag fortsätter skriva. Varför skriver jag ens det här på min blogg?


Jag älskar Viktor, mer än någon annan.

Klääääääder

Dessa snyggingar landar hemma hos mig den här veckan, I like!




My love, my one and only!

Viktor Westergren, det finns verkligen ingen annan än du som får mig att må så bra som jag gör just nu! Du får mig att le och det finns inget hos dig som jag inte skulle kunna leva utan. Du är min underbara och fantastiska pojkvän, och det kommer du att förbli. Det är med dig jag vill upptäcka vad livet har att bjuda på, för att du är något alldeles extra. Den där gnistan som fattades i mitt liv. Den gnistan som behövdes för att jag skulle vakna till liv igen.

Du är den enda för mig! My one and only <3


I'll think of you tonight

Det är sjukt hur något så litet kan såra så mycket...
När man ger allt, och får hälften tillbaka.


No one's gonna love you more than I do

Check!

Dippen är klar, gurkan ligger och väntar i kylen, Emelie kommer med morötter, Ylva är snart här, Tilda också för den delen. Chipsen är glömda, CHECK!

En ligga-inne-och-äta-chips-dag!

Idag är jag smart, jag har glasögonen på mig.
Idag är jag äckligt sugen på mat och grejer, så jag ska äta chips och dip tillsammans med mina fina tjejer. Det gillas.
Jag fick virus på min dator inatt, så Jimmy kom och hämtade den klockan två när han åkte hem från Magnus. Det både gillas och ogillas.
Jag sitter vid ericas äckeldator. Ogillas.
Jag ska gå ensam till ica. Ogillas
Vikor är med christian och simon, sitter vid datorn, social kille..ogillas.

Puss!




Everything - Lifehouse

Tänker på min fina pojkvän när jag hör den här
!


-

Alltså vettig rubrik efterlyses, varför ska det vara så svårt att komma på en bra rubrik? Känner att datum är för jävla tråkigt och att en dålig klyscha inte heller vore det mest positiva..

Inte dåligt väder det har varit idag! Började dagen med att äta en macka(med ett stoooort glas mjölk ofc!) ute vid poolen. Sedan så kände jag inte riktigt för att flytta på min breda rumpa(positivt eller negativt), så där har jag spenderat i princip hela min dag. Jag har fått färg i ansiktet och på bröstet, tro det eller ej. Började steka lite smått vid lunch tillsammans med katten, sedan kom Viktor över och då steka vi lite också samtidigt som vi muppade oss. Har sedan spenderat resten av dagen med honom, vi schtekte hemma hos mig 70 % av tiden..de resterande 20 % spenderade vi hemma hos honom, käkade, lyssnade på musik, flummade och fulade oss lite allmänt sådär. Sedan vid klockan halv nio hörde Blondie av sig och undrade om Viktor hade ätit upp mig, hon fick tillbaka: Hon smakar gott! Yeeees, där ser ni! Jag smakar gott..haha hur konstigt det än låter.

Gav Viktor fetaste dissen och drog hem till Emelie(kanske inte riktigt fetaste dissen, mer en massa pussar och kärleksfulla ord och långa ögonkast MEN iallafall), där fanns även finis Ylvis. Spenderade sedan resten av kvällen tillsammans med dem, helt underbart mysigt! Bra musik, ananas och helt otroligt sällskap gjorde min söndagkväll perfekt! Älskar mina tjejer otroligt mycket, tjejerna som lyser upp min vardag med sin närvaro! Känner på mig att det här lovet kan bli riktigt bra, om inte bättre än bra. Bäst.


Bikinitävling

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Smile like you mean it


-

Sometimes disappointment strikes back as a fist in the belly


RSS 2.0